Evenimentul  “Marketplace Austria for Food & Beverages 2024” va fi organizat în data de 16 octombrie 2024 la Viena, Austria, de către Camera Economică Federală a Austriei (WKÖ) prin Departamentul de Comerţ Exterior (Advantage Austria) şi Enterprise Europe Network Austria (EEN) si va fi deschis cumpărătorilor de alimente și băuturi și experților din comerțul cu amănuntul și cu ridicata din întreaga lume. Aceştia vor avea oportunitatea de a îşi procura produse noi, de a întâlni furnizori și de a face schimb de idei cu factorii de decizie din întreaga lume. Producătorii austrieci de alimente și băuturi vor avea standuri de prezentare a produselor şi vor fi organizate şi vizite la facilități de producție ale unor companii austriece din domeniu. Vizitatorii străini se vor  bucura de posibilitățile de creare de noi rețele comerciale. Aceştia îşi vor pot stabili întâlniri de tip B2B, cu ceilalţi participanţi, prin intermediul platformei de înregistrare a evenimentului. Întâlnirile B2B vor fi în format fizic în data de 16 octombrie şi on-line în data de 17 octombrie 2024. Mai multe informaţii despre eveniment şi agenda acestuia pot fi consultate la adresa:  https://food2024.b2match.io/ .

Nu există taxă de participare pentru participanţii străini.

Pentru participare este obligatorie ȋnregistrarea, până cel târziu ȋn data de 1 octombrie 2024, la adresa https://food2024.b2match.io/signup  .

După înregistrare, participanţii îşi pot programa prin intermediul website-ului evenimentului, ȋntâlnirile de tip B2B care vor avea loc pe durata acestuia. Mai multe informaţii găsiţi la adresa https://food2024.b2match.io/page-4521 .

Lucrările conferinţei se vor desfăşura în limba engleză şi germană.

Ȋn situaţia ȋn care decideţi să participaţi, va rugam să informaţi pe e-mail şi Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României ȋn Austria (e-mail: viena.economic@mae.ro ).

Adi-Cristina MITEA, Dr.Ing.

Wirtschafts- und Handelsrätin / Consilier economic