Vă transmitem anexat oferta firmei din Ucraina, Premier Expo pentru firmele romanesti potential interesate in a participa la expozitia/conferinta “ReBuild Ukraine:Health&Rehabilitation” (https://rebuildukraine-health.in.ua), care va avea loc la Varsovia, in perioada 24-25 iunie 2024 – in cel mai mare centru expositional din Varsovia – Expo XXI (Ui. Pradzynskiego 12/14, 01-222 Warsaw, Poland – https://expoxxi.pl).

Anexat aveti prezentarea evenimentului de catre Premier Expo.

Mai jos aveti e-mailul primit de la  Premier Expo, in care suntem solicitati sa mediatizam acest eveniment in mediul de afaceri romanesc.

Obiectivul ReBuild Ukraine: Health & Rehabilitation este de a facilita atragerea de mijloace financiare internaționale, resurse pentru tratamentul și reabilitarea militarilor și civililor ucraineni afectați de agresiunea militară rusă, precum restabilirea capitalului uman, crearea unei societăți incluzive și fără bariere și reconstrucția.

Organizatorul, Premier Expo, are 23 de ani de experiență în organizarea de târguri și conferințe internaționale. Evenimentul va fi o continuare a expozițiilor de succes – ReBuild Ukraine și ReBuild Ukraine powered by Energy care au avut loc în februarie și noiembrie 2023 la Varșovia și a implicat peste 500 de organizații guvernamentale și neguvernamentale din 47 de țări.

Proiectul de program al evenimentului:

  • Prezentarea Pavilionul național al Ucrainei – „Ucraina și proiectele sale de recuperare medicală”. Pavilionul va prezenta centrele de reabilitare, proiectele de reabilitare, comunitățile teritoriale ucrainene, spitalele și întreprinderile municipale non-profit, proiectele de viață fără bariere;
  • Expunerea echipamentelor, tehnologiilor și soluțiilor medicale ucrainene;
  • Expoziția producătorilor internaționali și a pavilioanelor naționale. Următoarele țări au fost invitate să participe cu pavilioane naționale: Austria, Cehia, Danemarca, Germania, Finlanda, Franța și Suedia;
  • Maraton de proiecte de reabilitare, restaurare și reconstrucție a infrastructurii medicale, viață fără bariere;
  • Briefing de presă interguvernamental al reprezentanților Ucrainei, UE și altor țări.
  • Conferința „Recuperarea capitalului uman al Ucrainei” cu un panel separat despre sănătatea mintală, organizat de fondul Olenei Zelenska;
  • Panell-uri de conferință despre viața fără bariere.

Proiecte ale evenimentului: https://rebuildukraine-health.in.ua/en/exhibitors/ukraine-national-pavilion

Vizitatori ai evenimentului vor fi: organizații interguvernamentale, sectorul neguvernamental (fundații, fonduri de caritate), reprezentanți guvernamentali, instituții financiare, uniuni internaționale și naționale ale orașelor și regiunilor, asociații medicale, reprezentanți ai diasporelor, rețele internaționale de clinici, reprezentanți ai comunităților ucrainene, companii, investitori.

ReBuild Ukraine HEALTH & REHABILITATION