Biroul de Promovare Comercial – Economică Salonic aduce la cunoștința organizațiilor interesate, organizarea la Salonic, în perioada 25-27 aprilie 2024, a expoziției internaționale BEYOND 2024, importantă expoziție de tehnologie digitală și inovare, organizată de Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC), BeBest și TIF-HELEXPO din Salonic.

BEYOND este un eveniment anual unic și o expoziție de clasă mondială. Ediția din acest an se va concentra pe viitorul tehnologiei AI și pe domeniile sale vaste de aplicare.

La BEYOND 2024 vor participa investitori, stakeholderi, companii multinaționale, dar și startup-uri, organizații publice și private, precum și centre de cercetare și universități din domeniul tehnologiei, într-un spațiu de peste 20.000 m2, ideal pentru a găzdui un număr mare de vizitatori.

Un program bogat de întâlniri B2B și B2G, mese rotunde, evenimente conexe, prezentări, atelierele de lucru, precum și programul de networking oferă oportunități ample pentru creștere, creare de legături și colaborare.

Totodată, cu ocazia celei de -a 4-a expoziții BEYOND, Federația Industriilor din Grecia (SBE), membră a Enterprise Europe Network – Hellas, va organiza un eveniment de matchmaking în perioada 26-27 aprilie 2024, în zona de expoziții TIF-HELEXPO. Evenimentul B2B UNLOCKPOTENTIALB2B@BEYOND2024 își propune să aducă companiile inovatoare și start-up-urile grecești în contact cu potențiali parteneri comerciali și tehnologici din străinătate.

Pentru mai multe informatii privind evenimentul și înscriere, puteți accesa site-urile: https://www.beyond-expo.gr/ și https://www.beyond-expo.gr/contact/