PRO DANCE SHOW este o companie cu capital românesc cu o experiență de 25 ani pe piața localădedicată pionieratului și promovării soluțiilor tehnologice avansate în domeniul tehnologiei LED.

Astăzi, compania coordonează 4 divizii care operează în sectoarele: LED Screen (producție ecrane LED cu aplicații publicitare – industriale), soluții premium fotovoltaice, tehnologie de top pentru spectacol (scenotehnica, hi- tech audio, lumini, sunet, screen),prelucrari mecanice prin aschiere si debitare laser.
Noua fabrică de producție LED Screen din Săcălaz include o linie semiautomată de instalare a tehnologiei cu o capacitate de peste 1200 m2/an și un showroom unde pot fi testate noile tehnologii LED de tipul interior HD 0.9 mm, 1.2 mm, 1.5 mm, 1.9 mm, 2.5 mm, 2.84 mm, 3.9 mm și exterior P3.91 mm, P4.8 mm, P5 mm, P6.67 mm, P8 mm, P10 mm.

DiviziaPRO LED SHOW este un brand local cu tradiție pe piața din România recunoscut la nivel internațional prin portofoliul de lucrări și cooperarea cu cei mai importanți jucători din industria LED Screen mondială, incluzând cooperări strânse cu companiile din top 10 producători mondiali.
Cu o bogată experiență în domeniul iluminotehnic (iluminat de scenă și spectacol, iluminat architectural, iluminat cu LED) din care ultimii 15 ani în domeniul tehnologiei LED Screen, PRO DANCE SHOW SRL sub brandul PRO LED SHOW produce o gamă diversificată de cabinete LED Screen cu aplicații pentru interior, exterior, fixe sau mobile precum și proiecte realizate integral “la cheie” incluzând proiectarea și alegerea soluției LED, realizarea structurilor metalice, fundații, instalarea tehnologiei LED și a sistemelor de control, training specializat.

Portofoliul de clienți include companii ca și TVR, Continental, Cora, Arcelor Mittal, Cinema City, Megamall,AFI, dar și instituții publice și de cultură precum Opera Națională Română Timișoara, Teatrul Național „Mihai Eminescu”Timișoara, Opera Comică pentru Copii București, Teatrul Metropolis, Primăria Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara Peste 3500 m2 de tehnologie LED vândută și instalată în Europa.

Oferta PRO DANCE SHOW include: PRODUCȚIE, VÂNZARE, INTEGRARE, RENTAL.

Echipa PRO DANCE SHOW oferă:
– Consultanță pentru îmbunătățirea afacerii cu panouri LED
– Cel mai bun produs, cea mai bună calitate și cel mai bun preț
– Garanție și service pentru orice problemă de natură tehnică
 Servicii de logistică, montaj, tehnicieni și piese auxiliare pentru buna realizare a evenimentului (camere video, mixere video, procesoare video, podine, structura de aluminium Litec, Layher, motoare electrice).

“Profesionalismul, seriozitatea și atenția la detalii ne fac să tratăm fiecare proiect cu respect și să fim preocupați de calitate, siguranță și satisfacția clienților noștrii! spune Ion Călescu.

În perioada 4 – 7 octombrie 2023, compania va fi prezentă la EXPO SHOP de la Romexpo București.

Persoană de contact: Ion CĂLESCU, Director General
Tel. +40 744 557 820
E-mail: office@prodanceshow.ro
Web site:https://ledeurope.ro/