Înființată în anul 2013, firma iordaniană Kinetics for Industrial Equipment& Supplies activează in calitate de contractor general pentru diverse proiecte derulate de beneficiari iordanieni: Arab Potash, Jordan PhosphateMines, Jordan Bromine, Jordan Petroleum, Manaseer, Kemapco și Cegco. Compania acționează în trei direcții: importul de produse, realizarea proiectelor adjudecate și furnizarea de piese de schimb, având capabilități de inginerie foarte bune și externalizare pentru orice articole noi. Detalii suplimentare despre companie pot fi obținute de la doamna Zein Mubarak, senior proposalengineer în cadrul firmei Kinetics for Industrial Equipment& Supplies.
Tel: 00962 6 5161110
Fax: 00962 6 5161160
Email: proposal1@kinetics-jo.com
Website: www.kinetics-jo.com

Principalele produse importate de compania iordaniană sunt:
– Cazane și schimbătoare de căldură, tuburi și serpentine;
– Recipiente sub presiune
– Uscătoare și furnale pentru calcinare;
– Valve, fitinguri și robinete industriale;
– Supape (toate tipurile: fluture, glob, bilă, cu diafragmă, de siguranță etc), pentru petrol sectoarele petrol și gaze, chimic și industrial;
– Motoare electrice;
– Pompe diferite;
– Sisteme transportoare (conveioare cu bandă, role, tamburi etc);
– Cutii de viteze și piese de schimb pentru cutii de viteze;
– Electrozi de sudură;
– Bile de silicon și cauciuc ;
– Dispozitive de măsurare;
– Lanțuri și pinioane;
– Sistem de țevi (țevi și fitinguri din oțel sau oțel carbon) fără sudură sau sudate, de dimensiuni diferite;
– Produse metalurgice (aliaje, table și plăci din oțel carbon, oțel inoxidabil, etc).

Firma iordaniana prezinta interes pentru cooperarea cu producători români de produse și echipamente industriale variate, în vederea participării la licitațiile din domeniu și realizarea unor proiecte industriale, sau pentru importul depiese de schimb pentru stocuri.
Firma importă anual echipamente și piese de schimb din gama celor prezentate în valoare de aproximativ 5 milioane euro, sursele principale fiind firme din Europa și China.
Firmele interesate in colaborare sunt rugate să transmită către firma iordaniană o scrisoare de intenție și o listă de produse disponibilă pentru export, cu copie catre BPCE Amman, pentru acordarea de sprijin, în continuare.

Ovidiu Costea
Ministru consilier
Ambasada României în
Regatul Hașemit al Iordaniei
Telefon: + 962 6 581.29.31
Mobil: +962 791 000 844