Cu scopul de a contribui la dezvoltarea în continuare a relațiilor economice și comerciale bilaterale dintre Iran și România, Ambasada Republicii Islamice la București are plăcerea de a vă prezenta una dintre companiile iraniene, active în industria de fabricare a vaselor din Iran, Nalino.

Nalino, un simbol al ingeniozității iraniene, este recunoscut ca primul producător oficial de vase de gătit standard și autentice din fontă din Iran. Acest brand este înregistrat și deținut de compania Paniz Sazan Dana și a jucat un rol considerabil în producția de produse iraniene autentice , fiind singurul producător de vase de gătit din fontă și antiaderență din țară.

Pentru mai multe informații puteți contacta următoarele:

Company Name: Nalino Ltd Co

Addresss: Unit 805, Silver Center Commercial Center, First Square of Tehran Pars

Website: https://www.nalino.ir/about-us/?lang=en

Email address of Company: support@nalinoco.com

Office number: 02173032000/ 02191011700

            CEO: Hossein Ghantar

CEO number: 0098 91 21253339

Email Address: ghantar_h@yahoo.com

Export Manager: A. Mansouri

Mobile: 0098 91 23444589

Email: amansouri2008@yahoo.com

 

Iranul este una dintre cele mai mari economii din Orientul Mijlociu. Oportunitățile de afaceri în petrol, gaze, retail, producție, industrie, medical, transport maritim și multe alte sectoare sunt vaste. Unul dintre sectoarele cu o evoluție spectaculoasă este cel de producție. Iranul s-a străduit să îmbunătățească acest sector concentrându-se pe îmbunătățirea calității produselor pe care le oferă cetățenilor săi. Relația economică și comercială bilaterală dintre Iran și România a fost întotdeauna pozitivă. În 2021, valoarea totală a comerțului dintre cele două țări a ajuns la 483 de milioane de dolari SUA. Există multe domenii potențiale care ar putea contribui la creșterea cooperării economice dintre cele două națiuni și avem speranța că prin creșterea mobilității sectorului privat atât în ​​Iran, cât și în România, vom observa relații comerciale bilaterale mai puternice în 2022, anul în care cele două țări sărbătoresc. 120 de ani de la relațiile diplomatice.

Pentru mai multe informații despre NALINO și despre afacerile cu Iranul, veți găsi atașat două cataloage.

Business in Iran

Nalino-english catalouge 2022