Propunere de colaborare pentru externalizarea unei părți din producția metalică, venită din partea unei firme olandeze, cu acționar unic un cetățean român.

În prezent această parte a producției este realizată în China, de unde livrările sunt deja influențate semnificativ de costurile și timpii mai mari de livrare. Firma deține mai multe brevete, pe baza proiectelor realizate de acționarul român al firmei.

Câteva exemple ale produselor originale proiectate sunt prezentate pe site-ul companiei.

Denumirea firmei este NEO_DYNE, iar acționarul este dl. Ing. Iliuta Radu (www.neo-dyne.com), email: tech@neo-dyne.com, tel. +31 (0) 683 688 580.

Sunt puse la dispoziție planuri, scule, unelte, dispozitive pentru realizarea componentelor solicitate.

Firma olandeză are distribuitori pe 4 continente, cu piata principala in SUA. În perspectivă, întreaga producție poate fi transferată în România.

În prezent firma are o subsidiară/filială în România prin care vinde produsele fabricate în Olanda – Motor Bronxwww.motorbronx.com. (Persoană de contact Mihai Borfina, mihaiborfina@gmail.com).

Cei interesați pot contacta direct solicitantul la contactele menționate. O scurtă prezentare a firmei și câteva detalii tehnice și comerciale ale colaborării sunt prezentate în fisierul atașat.prezentare