În fiecare an, la început de octombrie, 200 de participanți – oameni de afaceri și manageri de succes din România și Diaspora și peste 40 de speakeri naționali și internaționali se reunesc la RePatriot Summit. Evenimentul central al comunității RePatriot combină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția pentru a genera proiecte concrete prin care facem România o țară mai bună pentru business și astfel o țară mai bună pentru români.

În perioada 3-6 octombrie, Repatriot Summit va aduce în Bucovina 200 dintre oamenii de afaceri şi manageri români din străinătate și din țară. Se vor discuta aspecte despre fundamentele economice ale României, oportunități și cum arată contextul pentru dezvoltarea afacerilor în România, precum și despre cum se pot consolida punțile de colaborare, pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe repatriot.ro/summit-2019 sau puteți contacta la summit@repatriot.ro/0726 550 801.