Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău vă invită la un eveniment de prezentare a serviciilor firmei de recrutare de forță de muncă din Asia – Perspective4You SRL.

SC Perspective4You SRL este o firmă specializată în recrutarea de forță de muncă  care  oferă soluții noi și complete privind importul de forță de muncă din Asia începând cu selecția celor mai buni salariați până la obținerea avizului de muncă de la Inspectoratul General pentru Imigrări.

Prezentarea va avea loc în data de 11.04.2019 la restaurantul O`BROTHERS din str. Mesteacănului, nr. 10, începând cu orele 14:00.

Având în vedere că majoritatea angajatorilor din judeţ consideră că lipsa forței de muncă este cea mai importantă problemă pe care o întâmpină în acest moment în derularea propriei activităţi, CCIA Buzău organizează acest eveniment pentru a oferi firmelor din judeţul Buzău, ca alternativă pentru lipsa forței de muncă autohtone forță de muncă din Asia.

Piața asiatică deține un număr mare de muncitori calificați care pot activa în domeniile industrie, construcții, HORECA. Firmele care au apelat până în prezent la forță de muncă din Asia recunosc productivitatea crescută, seriozitatea și disponibilitatea acestui personal.

Participarea este gratuită.

Cu speranța că veți onora invitația noastră de a participa la acest eveniment, vă rugăm sa  confirmați participarea la CCIA Buzău, persoane de contact: Anca DAMIAN şi Marius BOZIOREANU, tel: 0238 710229, 0723 228033, 0745 086588, fax: 0238 713577, e-mail: cci@buzau.ro, m.bozioreanu@buzau.ro.