In perioada 31 Mai – 02 Iunie 2019, se va desfasura in Bucuresti targul

HOLDE TEXTIL 2019

în cadrul Pavilionului Central al  Centrului Expozițional Romexpo.

Federatia Patronala din Industria Textile, Confectii si Pielarie din RomaniaFEPAIUS, sustine acest eveniment care se poate constitui ca o  veritabila platforma de intalnire a mediului de afaceri si profesionistilor din domeniu atat din tara cat si din strainatate, cu rugamintea de a fi promovat atat prin reteaua dvs. interna cat si cea externa in randul tuturor firmelor, agentilor, lanturilor de magazine, designeri interesati  in realizarea de contacte de afaceri in domeniul contractarii, subcontractarii, diverse parteneriate in afaceri.

Sectorul de confectii din Romania, in lipsa productiei  locale  de materii prime, asigura o oportunitate semnificativa pentru producatorii de tesaturi si de accesorii. Ca urmare, expozitia isi propune sa promoveze o oferta variata si selectata de materii prime si auxiliare din diverse provincii specializate in aceste domenii din China, alaturi de firme din Romania si tarile invecinate care sunt interesate in servicii de contractare/subcontractare de  productie/colectii.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc vineri, 31 mai 2019 la orele 11:00 in Pavilionul Central al Romexpo si va fi urmata de o  prima prezentare de moda dintr-o serie de prezentari care se vor desfasura pe intreaga durata de desfasurare a targului.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul :  www.holde.ro