Sunteți așteptați zilnic, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău pentru obținerea kit-ului de semnătură electronică.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, în parteneriat cu AlfaTrust Certification S.A. (prestator de servicii electronice de încredere Acreditat conform cerinţelor Regulamentului eIDAS (910/2014), respectând  standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde în Telecomunicaţii (ETSI), oferă:

Servicii de semnătură digitală/electronică, aferente gestionării certificatelor calificate (emitere, publicare, revocare/suspendare, reînnoire) folosite pentru semnare, criptare, autentificare, de încredere şi nonrepudiere într-o gamă largă, sprijinite de un program permanent controlat şi îmbunătăţit de către echipa  AlfaTrust Certification.

Obiectivul este de a asigura clienţilor noştri cel mai înalt nivel de protecţie, fără restricţii asupra stilului lor de viaţă.

Pentru informaţii, întrebări sau detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0238 710229, sau la adresa de e-mail: madalina.giurgea @cciabuzau.ro, persoană de contact Mădălina GIURGEA