EUROPE DIRECT Buzău, structură gazdă Camera de Comerț Industrie și Agricultură Buzău organizează miercuri 07.02.2024 cu începere de la orele 10:00, evenimentul cu tema:

                                      Ziua Internațională a Siguranței pe Internet

Evenimentul de informare este organizat împreună cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică și se va desfășura în sala de conferințe a EUROPE DIRECT Buzău. Activitatea va avea scop promovarea conștientizării utilizării în siguranță a internetului iar grupul țintă va fi format din  oameni de afaceri, cadre didactice, elevi de liceu și cetățeni ai județului.

Activitatea va avea două părți: prezentarea, inclusiv cu exemple practice iar mai apoi dezbaterea, pe baza materialelor prezentate.

Invitat de onoare al evenimentului va fi domnul Octavian Popa, Manager al Direcției Generale Parteneriate Instituționale în cadrul Directoratului Național de Securitate Cibernetică.

Vă rugăm să ne confirmați participarea dumneavoastră la telefon: 0238 414719 sau pe e-mail europedirectbuzau@cciabuzau.ro, persoane de contact din partea CCIA Buzău sunt: Felicia Vîjdea, Marius Parfene și Mădălina Giurgea

 AGENDA EVENIMENTULUI

10:00-10:15 – Primirea participanților;

10:15-10:30 – Prezentarea contextului evenimentului

10:30-12:00 – Prezentarea măsurilor ce pot fi luate pentru protejarea afacerilor;

12:00-12:30 – Discuții libere.

Manager EUROPE DIRECT

Vîjdea Felicia

 

Director CCIA Buzău

Anca  DAMIAN