Secretariatul Organizației Națiunilor Unite (ONU) transmite statelor membre o adresă de informare privind lansarea unei platforme online integrate – United Nations Develompent Business (UNDB) – care reunește bazele de date aferente proiectelor internaționale de dezvoltare și oportunităților de colaborare pe componenta de achiziții.

UN Develompent Business oferă acces centralizat la anunțurile de achiziții și acordările de contracte, cumulate de la principalele bănci multilaterale și regionale de dezvoltare, inclusiv Banca Mondială, Banca de Dezvoltare Inter-Americană, Banca de Dezvoltare Africană, Banca de Dezvoltare Asiatică, precum și organizații internaționale de ajutor și dezvoltare și entități guvernamentale.

 

Totodată, vă rugăm să regăsiți, anexată, fișă de informații transmisă de ONU, care descrie serviciile UNDB. Pentru mai multe informații și resurse adaptate nevoilor comunității de afaceri, vă rugăm să accesați link-ul pentru site-ul dedicat acestei platforme : https://devbusiness.un.org/.

Reprezentanții UNDB pot furniza sesiuni informative privind familiarizarea părților interesate cu platforma recent lansată, contact: Dl. Reza Mapar, Manager al platformei UN Development Business, e-mail: mapar@un.org.

Directia Relatii Interne si ICC RomaniaUN Development Business Info Sheet
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro