POLLUTEC 2023 își va deschide porțile in data de 10 octombrie la Eurexpo,
Lyon-în Franța
www.pollutec.com

Ecusonul pentru expoziție se poate comanda pe platforma de preînregistrare la adresa https://www.pollutec.com/en-gb/register.html?cat=Visitor-Badge&d=PSPPOL23REGNL999

Pentru vizita la expoziție puteti obține informații practice de logistică pe această pagină : https://www.pollutec.com/en-gb/practical-info.html

Pollutec este cel mai mare târg comercial din lume pentru soluții de mediu (târgul internațional de comerț pentru mediu și climă). Expoziția se află sub patronajul domnului Emmanuel MACRON, președintele Republicii Franceze.

Pollute reunește 2000 de expozanți, 50.000 de profesioniști pe parcursul a 4 zile.
Târgul reunește 10 sectoare majore : Gestionarea deșeurilor – Gestionarea apei – Energie și eficiență energetică – Situri și soluri poluate – Orașe și clădiri durabile – Calitatea aerului, mirosuri, zgomot – Instrumentație, metrologie, analiză – Gestionarea și prevenirea riscurilor – Biodiversitate și medii naturale – Colectiv și instituțional.

Pollutec reunește principalii actori ai tranziției ecologice și îi ajută să se conecteze în rețea: furnizori de soluții, furnizori de servicii, start-up-uri, manageri și factori de decizie, sponsori de proiecte, investitori, reprezentanți aleși etc.

Lista expozanților poate fi consultata la adresa https://www.pollutec.com/en-gb/who-is-coming/exhibitor-list.html#/

ÎNTÂLNIRI DE AFACERI GREEN DAYS:
Pollutec vă facilitează întâlnirea cu oamenii prin programarea întâlnirilor de afaceri internaționale în cadrul evenimentului Green Days, al întâlnirilor de afaceri etc.

Pentru a vizita pagina de prezentare a Zilelor Verzi Green Dayshttps://www.pollutec.com/en-gb/programme/international.html

De mai mulți ani, evenimentele GREEN DAYS sunt organizate de CCI Auvergne-Rhône-Alpes și de partenerii săi în cadrul rețelei Enterprise Europe Network (EEN) a Comisiei Europene, la Pollutec. Evenimentul de 4 zile cuprinde o serie de întâlniri de afaceri internaționale calificate, conferințe și interclustering.
Green Days 2021 au atras peste 800 de participanți din 57 de țări, generând 2180 de întâlniri.

Înscrierile se fac până la 30 septembrie inclusiv pe platforma dedicată, https://green-days-pollutec-2023.b2match.io/

Cel mai recent comunicat de presă : AU FOST ANUNȚAȚI PRIMII VORBITORI,
Fișierul aici https://bit.ly/3YqEEi5

Comunicat de presă : Pollutec 2023 : Un nou impuls pentru cea de-a 45-a aniversare!
Fișierul aici https://cutt.ly/zwwS3WYH

Prezentarea Târgului Pollutec 2023 (Limba engleză)
Fișierul aici https://cutt.ly/Vww9xr69

Prezentarea Târgului Pollutec 2023 (Limba Română)
Fișierul aici https://rb.gy/oajl4

Bertrand Gardair
Promosalons Romania/Bulgaria
Tel 0771 638 393