Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană are plăcerea de a va prezenta câteva oportunități de colaborare cu firme germane din domeniul eficientei energetice / Intalniri B2B interesate de discuții/ colaborări cu autoritățti publice și societăți comerciale din România.

Inițiativa de extindere/ consolidare a activității acestor companii în România face parte dintr-un proiect finanțat de Ministerul Federal al Economiei și Politicilor Climatice din Germania pentru promovarea companiilor germane active in domeniul energiei, „Eficiența energetică și energiile regenerabile în sectorul construcțiilor inclusiv în cladiri de patrimoniu”.

În acest context, vă prezentăm în anexă un scurt profil al celor opt societăți germane interesate sa patrundă pe piața din România și aflate în căutare de parteneri pentru piața românească.

În speranța ca una sau mai multe dintre aceste propuneri de colaborare vor prezenta interes pentru dumneavoastră, va rugam să accesați acest link.

Întâlnirile prevazute pentru perioada 11-15 septembrie 2023 vor fi organizate de noi la sediul dumneavoastră si planificate în acord cu agenda dumneavoastră.

Pentru întrebări suplimentare vă stăm cu plăcere la dispoziție. Persoană de contact Marius Bozioreanu, e-mail: marius.bozioreanu@cciabuzau.ro
Profiluri companii germane