Reprezentantul unei importante francize americane, care se ocupă cu desfacerea de scule, unelte, accesorii pentru uz casnic și industrial (rețeaua de magazine a acestei francize este de peste 1300 la nivel național),  este interesat atât de diversificarea portofoliului de produse destinate comercializării, dar și a surselor de aprovizionare la nivel mondial. Exemple de scule, unelte și accesorii comercializate pot fi vizualizate accesând linkul https://www.harborfreight.com/.

Într-o primă etapă, interesul concret al acestuia este pentru importul de scule și unelte destinate sectorului automotive însă, în măsura în care oferta dvs acoperă și alte domenii, pot fi studiate oportunități de contractare și a unor altor tipuri de astfel de articole.

În măsura în care compania dvs produce astfel de articole, de interes pentru importatorul american, rog a ne transmite datele dvs minime de contact (nume/prenume, telefon/Whatsapp, e-mail, website, propunere de produse) pentru a vă pune în contact direct cu acesta. Precizăm că reprezentantul companiei americane este interesat DOAR de producători români de astfel de produse, nu și de intermediari!

Razvan DUMITRESCU
Minister Counselor for Economic Affairs

1607 23rd Street NW, Washington, DC 20008

Cell:      +1 202 8730063
Fax:      +1 202 2324748
E-mail:  washington.economic@mae.ro
Web:    http://washington.mae.ro
Follow us on