Miercuri, 8 februarie 2023, între orele 15 și 16 (ora României) va avea loc un webinar de afaceri dedicat IMM-urilor românești interesate de accesarea oportunităților de pe piața americană.

Webinarul este structurat pe 3 părți concise, respectiv una destinată firmelor interesate de accesul la capitalul de lucru necesar desfășurării în mod corespunzător a afacerilor pe teritoriul SUA (Sawgrass Finance), una destinată acelor companii din domenii precum agroalimentar, cosmetic sau farmaceutic, interesate de o mai bună înțelegere a procesului legislativ propriu acestor sectoare economice (Garg Law), și una care este destinată sprijinirii, din punct de vedere general, a IMM-urilor românești care doresc o mai rapidă penetrare a pieței de business americane (Elevate AmTrade).

Precizam că evenimentul se va desfășura doar în limba engleză (fără oferirea de servicii de traducere) și este încurajată transmiterea, din partea potențialilor participanți, a oricăror întrebări sau sugestii de care să se țină cont/sau la care să fie adresate răspunsuri în timpul alocat sesiunii finale de Q&A (Întrebări și Răspunsuri)!

This event will be held on February 8th, 2023, between 8am and 9am EST (15:00 and 16:00 Romania time) and is dedicated ONLY to the Romanian small and medium sized companies, interested in accessing the US market (please note that the session will be held in English!)

Rog a comunica intenția dvs. de participare la acest webinar până cel târziu în data de 7 februarie 2023 pentru a primi, în timp util, linkul de conectare (credențialele de participare)!

Razvan DUMITRESCU
Minister Counselor for Economic Affairs

1607 23rd Street NW, Washington, DC 20008

Cell:      +1 202 8730063
Fax:      +1 202 2324748
E-mail:  washington.economic@mae.ro
Web:    http://washington.mae.ro
Follow us on