Camera de Comerț și Industrie a României, în calitate de partener instituțional al RePatriot, are plăcerea de a vă invita la cea de-a șasea ediție a „RePatriot Summit. Răspundem Provocărilor Împreună”, care va avea loc în perioada 6 – 9 octombrie 2022, la Iași și Chișinău.

Evenimentul din acest an își propune să abordeze două provocări majore care influențează viața, dezvoltarea și conectarea mai bună a românilor de pretutindeni: Războiul și Criza. Această întrunire, unde sunt așteptați 200 de oameni de afaceri, va reprezenta o ocazie specială pentru identificarea soluțiilor și discutarea propunerilor care să fie implementate împreună cu administrația centrală, locală și cu liderii societății românești în ansamblu.

Cu acest prilej va fi celebrată și Gala Top 100 români de pretutindeni, care au excelat în 10 domenii cheie în țara de adopție, precum și români din diaspora care aleg consecvent să se implice cu încredere și dedicare în dezvoltarea economică, culturală și socială a patriei mamă.

Informațiile cu privire la agendă și aspectele logistice se regăsesc pe site-ul evenimentului https://www.repatriot.ro/summit-2022/.

 

Pentru informații suplimentare, vă invit să o contactați pe doamna Sabina Strîmbovschi, Șef Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro, tel: +40 374 474 357.