În scopul de a contribui la dezvoltarea în continuare a relațiilor economice și comerciale bilaterale dintre Iran și România, Ambasada Republicii Islamice la București are plăcerea de a vă prezenta una dintre companiile iraniene, active în producția de echipamente de siguranță, regulatoare și contoare de gaz domestice. , Ekbatan Gas co.

De fapt, Iranul deține aproximativ 1.183 de trilioane de metri cubi (Tcf) de rezerve dovedite de gaze, ocupând locul al doilea în lume și reprezentând aproximativ 17% din rezervele totale de gaze naturale ale lumii, de 6.923 Tcf.

Ekbatan Gas co este o companie de înaltă tehnologie care este cunoscută ca producător și exportator de echipamente de siguranță, reglementatori și contoare interne de gaz în Iran și Orientul Mijlociu.

Compania a fost înființată în 1983 și de atunci își folosește experiența și cunoștințele tehnice pentru a juca un rol proeminent în localizarea, inovarea și dezvoltarea contoarelor inteligente de gaz bazate pe IOT.

Pentru mai multe informații despre Ekbatan Gas co. puteți observa sau contacta următoarele:

  • Site: www.egc.ir
  • E-mail: Sales@egc.ir
  • Adresă: 3rd Km of Airport Blvd, lângă benzinăria Bu Ali, Hamedan, Iran. (Cod poștal: 65199-9-4351)
  • Spune: +98 8132547502
  • Fax: +98 8132545406
  • Persoana de contact: domnul Dr. Fereidun Jafari
  • Mobil/WhatsApp: +989124786679

Pentru mai multe informații și detalii despre Ekbatan Gas co, vă rugăm să consultați cataloagele atașate.*

Iranul este una dintre cele mai mari economii din Orientul Mijlociu. Oportunitățile de afaceri în petrol, gaze, retail, producție, industrie, medical, transport maritim și multe alte sectoare sunt vaste. Unul dintre sectoarele cu o evoluție spectaculoasă este cel de producție. De-a lungul anilor, efortul companiilor iraniene s-a concentrat pe creșterea și dezvoltarea industriei iraniene. Relația economică și comercială bilaterală dintre Iran și România a fost întotdeauna pozitivă. În 2021, volumul total al comerțului dintre cele două țări a ajuns la 483 de milioane de dolari SUA, de cinci ori mai mult decât în ​​2021. Există încă multe domenii potențiale care ar putea contribui la creșterea cooperării economice dintre cele două națiuni și avem speranța că prin creșterea mobilitatea sectorului privat atât în ​​Iran, cât și în România, vom observa relații comerciale bilaterale mai puternice în 2022, anul în care cele două țări sărbătoresc 120 de ani de la relațiile diplomatice. Vă rugăm să găsiți atașat un catalog despre „Doing Business in Iran” pentru mai multe informații despre piața de afaceri din Iran. Vă rugăm să contactați buh.economic@mfa.gov.ir sau să sunați la +40213120 493 pentru orice întrebare.

Ambasada Republicii Islamice Iran la București

Doing Business in Iran

Ekbatan Gas