Există oportunitatea ca firme româneşti ce dezvoltă soluţii inovatoare pentru sectorul de producție să se înscrie în competiţia “EIT Manufacturing start-up competition BoostUp! 2022”. Această competiție este deschisă start-up-urilor și scale-up-urilor cu soluții în domeniul producției industriale, care au dezvoltat un proiect pilot sau un proiect proof-of-concept (POC) cu o firmă de producție, prin care demonstrează validitatea tehnologiei lor. Primii douăzeci de finaliști vor fi invitați să îşi prezinte live proiectul în timpul “BoostUp! Marea finală 2022”, care va avea loc la Atena, Grecia, pe 7 octombrie 2022. Până la 8 start-up-uri vor fi selectate pentru a primi un premiu în numerar de 20.000 EUR și un pachet de acces la piață și acces la servicii de sprijin financiar.

Termenul limită pentru transmiterea unei aplicaţii de participare este 31 iulie 2022.

Informații detaliate despre apelul de competiţie, inclusiv criteriile de eligibilitate şi formularul pentru aplicare, pot fi găsite la adresa: https://www.eitmanufacturing.eu/news-events/calls/boostup-2022-our-pan-european-startup-competition-is-now-open/.

BPCE Viena vă stă, de asemenea, la dispoziţie pentru întrebări suplimentare. Datele de contact complete se găsesc în semnătură.

Adi-Cristina MITEA, Dr.Ing.

Wirtschafts- und Handelsrätin / Consilier economic