Companie privată cu capital lituanian, înființată în 1997, Kaunas, Lituania. A finalizat și realizat peste 1500 de proiecte. Majoritatea proiectelor sunt în Lituania, dar a realizat unele și în Letonia și Ucraina.

În prezent, în companie  lucrează peste 50 de oameni și peste 80% dintre aceștia sunt ingineri sau dezvoltatori IT. Toți au cel puțin o diplomă de licență.

Clienții companiei sunt municipalități, furnizori de apă și căldură, furnizori de servicii municipale, blocuri de locuințe, clădiri publice și altele. Evaluăm fiecare grup de clienți și pregătim cele mai potrivite produse pentru a răspunde cât mai bine nevoilor acestora.

Activitatea companiei acoperă domenii semnificative din punct de vedere social (economisirea energiei, managementul deșeurilor, întreținerea clădirilor rezidențiale etc.) și aceasta este valoarea companiei. Astăzi putem oferi produsele noastre IT dezvoltate, cum ar fi:

  • Analiza afacerii: Analiza performanței companiei în funcție de indicatori economici, financiari sau productivi selectați.
  • Sistem de gestionare a serviciului clienți și a facturării: sistemul permite înregistrarea, stocarea, analiza, calcularea și gestionarea informațiilor despre serviciile prestate sau oferite, emiterea de facturi către clienți pentru serviciile prestate în funcție de fapt, execuția lucrărilor sau în funcție de tarife. Urmăriți plățile pentru serviciile prestate pentru a evita sau gestiona datoriile către companie.
  • Sistem de management de teren: pentru gestionarea serviciilor clienților sau a serviciilor interne.

Munca organizată pe baza sistemului permite optimizarea costurilor întreprinderii, asigurarea unei planificări moderne a muncii, organizare și control al execuției. Pentru a crește productivitatea muncii și motivația angajaților, pentru a asigura calitatea înaltă a muncii prestate. Este creată o bază de date cu obiecte întreținute, inclusiv istoricul întreținerii obiectului.

  • Serviciu clienți: gestionarea conturilor și plăților, plata serviciilor prestate, raportarea citirilor contoarelor, participarea la reconcilieri, raportarea defecțiunilor, depunerea cererilor, efectuarea solicitărilor, comandarea de servicii și lucrări suplimentare.
  • Sistem de management pentru clădiri și echipamente tehnologice: sistemul permite controlul și gestionarea echipamentelor tehnologice din clădiri sau alte obiecte. Colectați date de la aparatele de măsurare, detectarea în timp util a defecțiunilor și accidentelor din clădiri. Informați utilizatorii despre eficiența energetică a clădirilor sau a spațiilor acestora și tendințele acestora, controlați calitatea lucrărilor de întreținere și eficiența și rentabilitatea efectivă. Datorită sistemului, datele de la contoarele de apă sunt colectate automat. Acesta asigură integralitatea și calitatea colectării acestor date. Pregătește datele colectate și le transmite către sistemul de facturare și autoservire, pentru organizarea plății serviciilor prestate.

Contact:

Edgaras Engelmanas

+37060755740

edgaras@irtc.lt

UAB “Informatikos ir ryšių technologijų centras”

Gaižiūnų g. 3, LT – 50128 Kaunas

www.irtc.lt