Ambasada Indiei la București în colaborare cu Ambasada României la Delhi și Federația Asociației Indiene de Export (FIEO) găzduiește o interacțiune virtuală B2B intitulată „Oportunități de comerț și investiții între India și România Post Covid-19” marți, 16 noiembrie 2021 [11.30 ora României]. Bannerul evenimentului este atașat.

Această interacțiune B2B va oferi un forum pentru împărtășirea experiențelor, precum și deliberarea asupra oportunităților de comerț și investiții în India și România. Ambasada Indiei are plăcerea să vă invite, precum și pe membrii Camerelor de Comerț și Industrii, să se alăture evenimentului. Vă rugăm să vă confirmați participarea cel mai devreme la com.bucharest@mea.gov.in & shivamgarg@fieo.org și să vă înregistrați pe linkul de mai jos pentru a vă alătura conferinței:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsx1fn2G1ozlKNBT6CEqunpYV_c_B-UIf9S9Bs9JLUlYeL2g/viewform

Linkul întâlnirii va fi partajat participanților, cu două zile înainte de întâlnire, pe adresele de e-mail înregistrate. Nu există nicio taxă de înregistrare, însă înregistrarea prealabilă este obligatorie pentru a vă alătura interacțiunii B2B.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați Aripa Comercială a acestei Misiuni la +40-733073725 sau să ne scrieți la com.bucharest@mea.gov.in.

Ambasada Indiei, București așteaptă cu nerăbdare confirmarea și participarea dumneavoastră.

Scrisoare CCIJ eveniment India-Romania

Program Flow Romania FIEO – VC