Vă informăm faptul că Ambasada României la New Delhi, în parteneriat cu Ambasada Indiei la București și cu Federația Organizațiilor de Export Indiene (FIEO) au convenit să organizeze, la 16 noiembrie a.c., un webinar de afaceri, dedicat promovării și consolidării relației economice bilaterale, prin impulsionarea schimburilor comerciale și atragerea de investiții în dublu sens.

 

În contextul actual, relațiile bilaterale trebuie susținute și încurajate pentru a depăși obstacolele create de pandemie și a identifica noi oportunități de afaceri și investiții care să determine o creștere robustă a parteneriatului economic dintre cele două țări.  Evenimentul propus pentru data de 16 noiembrie, începând cu orele 11.30 (ora României), va permite un schimb de vederi realist asupra situației actuale, identificând direcțiile care pot veni în sprijinul activităților economice și a dinamicii comerciale.

FIEO este o organizație aflată sub patronajul Ministerului indian al Comerțului, care asigură interfața între comunitatea de afaceri internațională și operatori comerciali indieni implicați în activități de export. In plus, acordă sprijin exportatorilor indieni în dialogul cu autoritățile centrale si locale de stat.

Ideea organizării acestui eveniment are la bază interesul şi disponibilitatea manifestată de mediul de afaceri indian, în căutare de noi parteneriate şi obiective economice care pot fi antamate cu operatori comerciali români.

Având în vedere că evenimentul poate oferi un cadru adecvat de facilitare a dialogului între oamenii de afaceri dintre cele două țări, creând premizele pentru antamarea de noi parteneriate de afaceri, apreciem oportună participarea la webinar a unui număr semnificativ de companii / oameni de afaceri români care vor avea ocazia să interacționeze cu companii indiene interesate de piața din România. 

BANNER B2B webminar 16 nov