Echipa Camerei Bulgaro-Române, împreună cu European Property Federation și MOREANU Law, organizează un webinar dedicat reglementărilor europene cu privire la eficienta egergetică și introducerea acestora în legislația din Bulgaria și România. Va fi discutat impactul Pactului verde UE asupra companiilor, precum și posibilitățile de finanțare a proiectelor de eficiență energetică din fonduri europene.

Evenimentul „Implementarea reglementărilor europene privind eficiența energetică” va avea loc pe 27 aprilie 2021 (marți) începând cu ora 10. Participarea este gratuită, după înregistrarea în prealabil. Limba prezentărilor va fi engleza. Puteți adresa întrebările dvs. în formularul de înregistrare. Programul evenimentului poate fi consultat aici.

Evenimentul este potrivit atât companiilor mici și mijlocii, cât și companiilor mari care doresc să devină mai eficiente din punct de vedere energetic, ținând cont de reglementările actuale, atât la nivelul UE, cât și la nivelul din Bulgaria și România. Se vor oferi sfaturi utile cu privire la oportunitățile de finanțare pentru inițiative care să ajute companiile să introducă noi tehnologii.

La sfârșitul reuniunii, este planificată o sesiune de B2B networking între participanți, care, pe lângă crearea noilor contacte și schimbul de experiența pe această temă, pot pune bazele viitoarelor parteneriate.