General Membrane S.A operează în domeniul materialelor de impermeabilizare pentru industria construcțiilor. Compania consideră calitatea și flexibilitatea ca factori fundamentali ai succesului, realizând astfel investiții continue în resurse umane, în organizare, în tehnologie nouă, atât în domeniul producției, cât și al cercetării și dezvoltării. Creșterea progresivă și neȋntreruptă a cantităţilor produse, a cifrei de afaceri, a penetrării pe piața românească și a loialităţii clienților confirmă astăzi succesul  companiei. Mai mult, General Membrane operează și în sectorul fotovoltaic, propunând sisteme impermeabile și fotovoltaice pentru producerea de energie electrică curată din acoperișuri, confirmând angajamentul constant fată de mediu.

PRODUCȚIA

General Membrane proiecteza Sisteme de impermeabilizare pentru construcții și produce membrane hidroizolante bazate pe bitum distilat modificat cu polimeri. Gama de materiale de impermeabilizare este extrem de diferentiată, pentru a satisface orice cerintă venită din partea arhitecților, proiectanților sau firmelor de construcții partenere. Sunt disponibile ambele membrane clasice (elastoplastomerice – APP, elastomerice – SBS) și membranele bazate pe polimeri polialfaolefinici – APAO, o nouă generație de membrane impermeabilizante. Toate sunt furnizate în variantele necesare în ceea ce privește greutatea, grosimea, lungimea, finisarea suprafeței și armarea (poliester, fir continuu, fibră de sticlă, folii de aluminiu sau cupru.

INVESTIȚII

Fabrica de la Buzău dispune de o linie modernă pentru producția de membrane bituminoase, producție susținută de laboratorul propriu de cercetare. Începând cu anul 2019, General Membrane și-a extins portofoliul de produse prin inaugurarea liniei de producție polistiren expandat și liniei de cașerare – un sistem inovator de impermeabilizare cu termoizolație inclusă. Anul 2020 a însemnat pentru General Membrane finalizarea investițiilor și proiectelor începute din 2018-2019, respectiv extinderea spațiilor de depozitare cu 6200mp, extinderea spațiilor de birouri și săli de conferințe, ajungând până la 2200mp, dar și inaugurarea liniei de producție produse lichide pe bază de apă. General Membrane România organizează de 7 ani cursuri de montaj membrane bituminoase. Pentru prima dată în țara, începând din 2019, în colaborare cu Ministerul Muncii, am transformat un curs de montaj în curs de calificare, finalizat cu diplomă pentru ocupația de Izolator Hidrofug, cod COR 712403.

Compania vine în întâmpinarea nevoilor colaboratorilor săi, cărora le-a dedicat pagini speciale în cadrul site-ului www.generalmembrane.ro, concepute pentru arhitecți, constructori sau montatori.