Am pornit in 2014 cu un portofoliu de 700 de clienti  si cu o cifra de afaceri de 249,269 de euro  iar acum, dupa sase ani am reusit sa crestem numarul de clienti, mai exact la 6 700 si o cifra de afaceri de 6,6 milioane de euro si am reusit sa incepem parteneriate noi cu producatori de top ceea ce inseamna ca ne-am atins obiectivele pe acest an!

Cum au economisit clientii nostrii?

De cand am pornit acest concept ONLINE scopul nostru este sa negociem pentru clientii nostri pretul materialelor de constructie direct de la furnizor si sa ne asiguram ca primesc doar materiale de calitate la un pret mai mic decat in depozitele si hipermarketurile clasice.

Vindem-Ieftin a ajutat clientii sa economiseasca 800.000 de euro,bani care ar fi ajuns la depozite si la hypermarket-uri.

De ce au achizitionat ONLINE prin intermediul nostru?

Clientii nostri au beneficiat de numeroase avantaje, printre acestea putem enumera:

  • Preturile negociabile in functie de cantitate
  • Achizitionarea materialelor de constructii dintr-un singur loc
  • Consultanta gratuita pentru toate materialele
  • Accesul la stocurile nelimitate ale producatorilor
  • Clientii multumiti sunt ambasatorii conceptului Vindem-Ieftin

In momentul in care le sosesc acasa materialele de constructii comandate, clientii ne trimit recenzii ,fapt ce garanteaza viitorilor clienti siguranta si incredere in serviciile noastre.

Practic ei devin ambasadorii conceptului Vindem-Ieftin, iar acest lucru ne motiveaza si mai tare.

Ce ne propunem in 2021?

Incepem acest an cu multe planuri si multe obiective pe care vrem sa le atingem.
In primult rand vrem sa ne facem prieteni pe toti cei ce construiesc pe fiecare strada din Romania, oferindu-le in continuare servicii si materiale de constructii de calitate,si nu in ultimul rand sa dezvoltam parteneriate noi cu alti producatori de top din Romania!

“Misiune noastra este sa ne facem prieteni ce construiesc pe fiecare strada din Romania, apoi din Europa! “ – Cosmin Raileanu