Ne face plăcere să vă informăm că în intervalul 27-31 iulie 2020, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Zhejiang Asia International Exhibition Co. și Camera de Comerț și Industrie România-China, va organiza în mediul on-line o serie de întâlniri business-to-business România–China dedicate sectorului textilelor și confecțiilor.

Evenimentul se va desfășura prin intermediul platformei electronice ZOOM, zilnic, începând cu orele 10:00  (orele 09.30 înregistrare) pana la orele 13.00.

Sesiunile au ca principal obiectiv facilitarea și dezvoltarea contactelor de afaceri între companii românești din industria textilă și furnizori chinezi de metraje, țesături și accesorii specifice acestui sector. Întâlnirile se vor realiza în spații virtuale individualizate în intervale de timp prestabilite.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru companiile din judeţul dumneavoastră, vă rog să diseminaţi această informare, alături de agenda evenimentului și invitația anexată, către agenții economici interesați de evenimentul nostru.

Termenul limită pentru înregistrare este 23 iulie 2020. Anexăm prezentei invitații, agenda evenimentului. Participarea este gratuită.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați domnului Ștefan Voinea, Director Adjunct, Direcția de Relații Externe, email: stefan.voinea@ccir.ro, tel +40374 474 409.