La 23 martie, Comisia Europeană a pus eTranslation, instrumentul său de traducere automată, la dispoziția întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) europene și nu numai!

Dezvoltat de Comisia Europeană, instrumentul eTranslation este utilizat pe scară largă de sectorul administrației publice – atât la nivel european, cât și național – și este considerat fiabil.

De acum, IMM-urile pot utiliza eTranslation pentru a traduce orice document sau text brut din și spre oricare dintre cele 24 de limbi oficiale ale UE. Instrumentul se poate folosi și pentru islandeză, norvegiană și rusă și, în viitor, pentru alte noi limbi!

Instrumentul eTranslation este GRATUIT, UȘOR DE UTILIZAT și SECURIZAT și poate aduce o reală schimbare în activitatea dumneavoastră de zi cu zi.

Puteți chiar să alegeți domeniul textului sursă, cum ar fi sănătatea sau justiția, pentru a produce o traducere care să țină seama de particularitățile lingvistice ale sectorului dumneavoastră de activitate.

eTranslation traduce textul oricărui fișier fără a aduce modificări imaginilor sau formatării, iar după descărcarea traducerii puteți șterge din sistem toate datele traduse, pentru a avea garanția confidențialității.

Sunteți pregătit să îl utilizați? / Siete pronti a usarlo? / Készen áll a használatára?

Descoperiți eTranslation!

Înscrieți-vă aici pentru a avea acces la eTranslation:

https://ec.europa.eu/cefdigital/wiki/display/CEFDIGITAL/eTranslation+for+SMEs#eTranslationforSMEs-first