Camera de Comerț și Industrie România – China vă invită  să participați la  misiunea economică CHINA BUSINESS TRIP, organizată  în parteneriat cu Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în perioada 29 noiembrie – 6 decembrie 2019.

Programul misiunii economice cuprinde  întâlniri cu oficialități ale administrațiilor locale sau cu reprezentanți ai CCPIT (China Council for the Promotion of International Trade) din cele trei metropole vizitate: Shanghai, Bejing și Yiwu si  participarea la evenimentele dedicate Zilei Naționale a României, organizate cu acest prilej de Ambasada României din Beijing.

Participarea companiei dumneavoastra poate constitui un bun prilej pentru identificarea unor potențiali parteneri de afaceri, o oportunitate de promovare a brand-urilor proprii, precum și o excelentă ocazie de a iniţia discutii cu reprezentanţii companiilor chineze de interes pentru dumneavoastră.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să contactați coordonatorul de program al CCIRC, d-ra Georgiana IOSIF, tel. 0728.886.114, e-mail: ccircoffice@gmail.com

DOC. 01 INVITATIE

DOC. 02 PROGRAM

DOC. 03 TARIFE SI SERVICII

DOC. 04 FISA DE PARTICIPARE