Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea să vă informeze că în perioada 22-23 octombrie 2019, va avea loc ”Silk Road Forum” (Forumul Drumul Mătăsii) la Tbilisi, capitală Georgiei, eveniment organizat de Guvernul Georgiei în parteneriat cu Ministerul Economiei și Dezvoltării Durabile al Georgiei și Ministerul Afacerilor Externe al Georgiei.

Forumul reunește reprezentanți guvernamentali și ai instituțiilor internaționale, precum și lideri din sectorul privat din întreagă lume. Pe langă discuțiile la nivel înalt, Forumul își propune să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii și nu numai, prin atragerea comunităților internaționale de afaceri pentru a explora oportunități de investiții și dezvoltarea durabilă.

Domeniile de interes vizate în cadrul Forumului sunt: comerțul, transporturile, infrastructură, inovarea și energia.

Refacerea Drumului Mătăsii, vechea rețea de rute comerciale care leagă Estul și Vestul, reprezintă o oportunitate unică pentru toate țările situate de-a lungul ei, ofrtind posibilități nelimitate de comerț și investiții.

Reprezentanții mediului de afaceri care doresc să participe la eveniment se vor ÎAdresa companiinregistra on-line accesând link-ul http://www.tbilisisrf. gov.ge/en/registration.

Prin intermediul platformei, ulterior înregistrării, se pot planifică întâlniri B2B (business-to- business) cu ceilalți participanți.

Detaliile privind participare la Forum sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http://www. tbilisibrf.gov.ge