Camera de Comerț și Industrie România – China transmite spre informare principalele documente de prezentare a camerei bilaterale pentru a avea o imagine de ansamblu cu privire la activitatea si proiectele sale, precum si asupra oportunitatilor pe care le ofera companiilor românești care doresc să desfășoare activități economice și comerciale cu parteneri din R.P. Chineză.

CCIRC s-a înființat în anul 1999, la inițiativa comercianților români și are in prezent peste 300 de membri, companii romanești și din R.P. Chineză, fiind principalul partener de dialog în dezbaterea publică și instituțională asupra problemelor de natură economică și comercială aflate pe agenda colaborării bilaterale româno-chineze.
CCIRC participă în fiecare an, cu delegații sau standuri proprii, la cele mai importante târguri și expoziții din R.P. Chineză. În acest sens, punem la dispoziție Calendarul misiunilor economice organizate de CCIRC in anul 2019, Catalogul târgurilor și expozițiilor economice care vor avea loc în acest an în R.P. Chineză, precum și documentația pentru participarea la cel mai mare târg expozițional al lumii de la Guangzhou, Canton Import & Export Fair, care va avea loc în perioada 14 – 21 aprilie 2019. Din delegația României fac parte reprezentanți ai companiilor romanești care au interese de afaceri cu parteneri chinezi în diferite domenii economice. In funcție de solicitări, CCIRC organizează pentru participanții la eveniment, întalniri B2B cu parteneri chinezi, precum și un CALENDAR MISIUNI ECONOMICE CHINA 2019 (1) CATALOG EXPO FAIR CHINA 2019, program suplimentar de vizite in Hong Kong si Macao.