Aflat la a XXIV-a ediţie TOP-ul firmelor din judeţul Buzău continuă să rămână unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare activă a societăţilor comerciale, al oamenilor de afaceri care dau dovadă de un management competitiv şi inteligent ajungând astfel pe podiumul succesului atât pe plan local, naţional cât şiinternaţional.

Realizând anual TOP-ul firmelor, CCIA Buzău îşi probează posibilitatea şi disponibilitatea de a fi un arbitru imparţial al mediului de afaceri buzoian, contribuind astfel la promovarea  excelenţei în afaceri

Ne înclinăm în faţa performanţei şi de aceea, încercăm, an de an, să adunăm laolaltă învingătorii, să oferim trofee şi diplome, ca măsură a dimensiunii reuşitelorobţinute peste timp şi mai presus de recunoaşterea meritelor, ne dorim să-i facem cunoscuţi.

Festivitatea de premiere a ocupanţilor primelor trei locuri la fiecare secţiune a TOP – ului 2017 a avut loc joi, 16 noiembrie 2017, orele 18:00 la Centrul de evenimente Nova Imperial din Buzău. Parteneri la realizarea acestui eveniment au fost: BCR,  B.R.D. – GROUPE SOCIETE GENERALE,  CREDIT AGRICOLE și GENERALI. Sponsorul evenimentului a fost și în acest an SC ANGROSISTUL SRL Buzău.

La festivitate au participat reprezentanţi ai firmelor premiate, precum şireprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai băncilor, în total peste 300 de persoane.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău a premiat cu această ocazie  20 de elevi olimpici din municipiul Buzău şi Rm. Sărat.

Centrul Europe Direct Buzău a adus  din nou  în atenția participanților  la eveniment, eforturile unor companii buzoiene  în ceea ce privește implementarea și respectarea principiilor și valorilor responsabilității sociale a întreprinderilor, oferind TROFEE RSI.