Camera de Comert, Industrie si Agricultura Buzau si Centrul Europe Direct  Buzau  în colaborare cu compania de training si consultanta EXELO Training & Development,  s-au întalnit cu oamenii de afaceri buzoieni  miercuri, 20 aprilie 2016,  pentru a descoperi SimTeam, o platforma de simulare de business care transpune online toate provocarile operationale ale unei organizatii bazate pe proiecte.

Participantii au intrat pe rand, în rolurile unui Director General, Director Financiar, Director de Resurse Umane sau Director de Vanzari si-au testat abilitatile de lucru în echipa, au construit  strategii de luare a deciziilor, au  castigat  proiecte, au  angajat cei mai potriviti oameni, au înfruntat  competitia si si-au  atins, sau nu, scopul stabilit.

Totul s-a întamplat online, conform unui scenariu definit împreuna cu trainerul si în parametri foarte apropiati de provocarile unei afaceri reale. Cu ajutorul SimTeam s-au putut lua  decizii, fara a fi necesara plata costurilor pentru greselile de management din viata reala.

Platforma SimTeam este cel mai bun mod de a întelege cum functioneaza si ce beneficii poate aduce platforma, organizatiilor care vor sa testeze abilitatile strategice, decizionale si de lucru în echipa ale angajatilor.

Maestrul de ceremonii al acestui eveniment a fost  domnul Mircea Mihai, Director Executiv EXELO Training&Development.

Prezentarea a fost de mare interes pentru participanti.