Cu scopul de a contribui la dezvoltarea în continuare a relațiilor economice și comerciale bilaterale dintre Iran și România, Ambasada Republicii Islamice la București are plăcerea de a vă prezenta una dintre companiile iraniene, active în industria stomatologică din Iran, Dandan Toos Industrial-Comercial. Ltd Co. (DENTUS).
Fiind cel mai mare producător de echipamente stomatologice și medicale din Iran, DENTUS a fost fondat de Ahmad Alifar în 1983 cu viziunea unui echipament dentar de înaltă calitate și economic. De peste 30 de ani, DENTUS și-a extins producția pentru a oferi produse și servicii de înaltă calitate, împreună cu cea mai recentă tehnologie din lume. Pentru mai multe informații puteți observa sau contacta următoarele:
Nume companie: Dandan Toos Industrial-Commercial Ltd Co
CEO: Ahmad Aalifar
Site: http://dentus.ir/en
Adresa de e-mail a companiei: dentus.info@gmail.com
Adresa de e-mail a CEO: aalifar@yahoo.com
Număr birou: (+98) 21 66 42 98 66
Număr CEO: (+98) 912 127 71 53
Iranul este una dintre cele mai mari economii din Orientul Mijlociu. Oportunitățile de afaceri în petrol, gaze, retail, producție, industrie, medical, transport maritim și multe alte sectoare sunt vaste. Unul dintre sectoarele cu o evoluție spectaculoasă este cel medical. Iranul s-a străduit să îmbunătățească acest sector concentrându-se pe îmbunătățirea calității îngrijirii pe care o oferă cetățenilor săi și pe cererea de servicii medicale, stomatologice și chirurgicale de calitate care necesită utilizarea de dispozitive și echipamente sofisticate de diagnostic și tratament.
Relația economică și comercială bilaterală dintre Iran și România a fost întotdeauna pozitivă. În 2021, valoarea totală a comerțului dintre cele două țări a ajuns la 483 de milioane de dolari SUA. Există multe domenii potențiale care ar putea contribui la creșterea cooperării economice dintre cele două națiuni și avem speranța că prin creșterea mobilității sectorului privat atât în ​​Iran, cât și în România, vom observa relații comerciale bilaterale mai puternice în 2022, anul în care cele două țări sărbătoresc. 120 de ani de la relațiile diplomatice.
Pentru mai multe informații despre DENTUS și despre relațiile comerciale cu Iranul, veți găsi atașat două cataloage, precum și un videoclip de prezentare.*
Dandan Toos Industrial-Comercial. Ltd Co. (DENTUS)

DENTUS

Doing Business in Iran
Ambasada Republicii Islamice Iran la București

Embassy of the Islamic Republic of Iran

Bucharest – Romania

Tel: 021 367 4997

Fax: 021 312 0496