Edil  Transport a pornit la drum pe piața transporturilor interne și internaționale de marfă cu peste 20 de ani în urmă. Experiența vastă și buna cunoaștere a pieței ne ajută să depășim provocările astfel încât dumneavoastră să beneficiați de cele mai bune soluții de transport de marfă generală paletizată și nepaletizată către 20 de destinații distincte în Europa. În plus, compania noastră este autorizată în transportul deșeurilor pe teritoriile a trei țări din Uniunea Europeană: Germania, Italia și România.

SERVICII

Transport de marfă intern și internațional

Oferim soluții optime de transport în regim LTL și FTL atât în România, cât și în Europa. În funcție de nevoile dumneavoastră, vă punem la dispoziție camioane complete sau grupăm marfa respectând condițiile specificate.

Echipa noastră gestionează cu atenție fiecare etapă a procesului de transport, identifică rapid camioanele disponibile în apropierea punctelor de încărcare și planifică cea mai bună rută pentru livrarea mărfurilor în timp util.

Intermediere

Clienții noștri sunt partenerii noștri. Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o rețea stabilă de colaboratori și ne asigurăm că nici măcar un palet de marfă nu rămâne nelivrat.

Fie că aveți nevoie de transport parțial, exclusiv sau expres, căutăm soluțiile potrivite cerințelor dumneavoastră și încărcăm camioanele puse la dispoziția noastră în cel mai scurt timp.

 Consultanță Logistică și Depozitare

Suntem pregătiți să vă oferim consultanță specializată în probleme de transport și logistică astfel încât să beneficiați de cele mai bune soluții în ceea ce privește distribuția și stocarea mărfurilor dumneavoastră.

De asemenea, vă punem la dispoziție depozitul nostru aflat în orașul Buzău cu o capacitate de depozitare de 500 de paleți precum și mijloace de manipulare a acestora.

CONTACT

+40 723 241 202

office@ediltransport.ro

www.ediltransport.ro

Str.Hangarului 9-11, Buzău, România