IN ATENȚIA INSTITUTIILOR PUBLICE AGRICOLE, FERMELOR, FIRMELOR DE ECHIPAMENTE AGRICOLE SI ORGANIZATIILOR PROFESIONALE AGRICOLE INTERESATE:

 

Stimata Doamna/Domnisoara / Stimate Domnule,

 

Avem placerea sa va invitam sa participati intr-o Delegatie de Afaceri Agricole din Romania si Republica Moldova in California, intre 8 si 18 februarie 2020. Agenda delegatiei este atasata si este co-organizata din initiativa Sectiei Comerciale din Bucuresti a Ambasadei SUA in Romania si Biroul Comercial din Fresno, California al Departamentului de Comert al SUA.

Perioada acestei delegatii a fost aleasa pentru a facilita participarea la o expozitie mondiala agricola – World Ag Expo, tururi agricole profesionale la ferme si companii agricole din California, canale de apa si agentii de irigatii si imbunatatiri funciare din Statul California, Ceremonia de semnare a Acordului de “Orase Surori: Fresno, California – Galati, Romania” la Primaria Orasului Fresno si vizite la Comunitatea Romano-Americana din California.

Informatii privind beneficiile participarii in delegatia noastra si logistica de calatorie din SUA sunt atasate. Va rugam sa confirmati participarea pana Luni, 27 Ianuarie 2020 sau cat mai curand posibil dupa aceasta data, luand in considerare cresterea tarifelor companiilor aeriene si ca pentru cei fara viza SUA exista proceduri importante pentru a aplica si a programa un interviu de viza conform detaliilor atasate.

 

Delegatii sunt responsabili de aranjamentele lor proprii de calatorie si acoperirea costului total al acesteia, inclusiv procurarea documentelor de calatorie autorizate (pasaporte si vize). O oferta competitiva de calatorie a unuia dintre cei mai buni tur-operatori din California este atasata cu un cost total al calatoriei acoperind zborurile, cazarea cu mic dejun inclus, transportul la sol, asigurarea de calatorie si tururile de orase cu ghid turistic.

 

Expozitia Mondiala Agricola – World Ag Expo 2020, www.worldagexpo.com este o expozitie internationala desfasurata in spatiu deschis cuprinzand in jur de 1.500 de expozanti pe o suprafata expozitionala de peste 240.000 de metri patrati. Vor fi expuse produse variate: echipamente agricole pentru ferme vegetale si zootehnice, masini agricole si piese de schimb, silozuri, sisteme de irigatii, sere, echipamente din industria laptelui, inputuri agricole, seminte, fertilizatori etc.

Delegatia la World Ag Expo poate:

  • intalni producatorii si exportatorii americani ale produselor expuse
  • vedea ultimele tehnologii, metode si inovatii in agricultura
  • asista la demonstratii tehnice de masini si echipamente agricole si programe educationale din industria agricola
  • participa in vizite optionale organizate la ferme vegetale si zootehnice, precum si tururi optionale de degustare de vinuri in California

Va reasiguram de cooperarea intre organizatiile noastre pentru initierea de parteneriate agricole bilaterale in cadrul Parteneriatului Strategic Romano-American.

Scopul final al delegatiei este de a promova acest Parteneriat Strategic Bilateral din ce in ce mai mult in sectoare prioritare precum in agricultura si infrastructura de irigatii dupa modele de management, tehnologii de varf si bune practici americane.

2020 01 15 Del Agric din RO&MD in CA – Invit, Progr Gen, Benef, Agen Detal & Oferta Turism

2020 01 15 RO-MD Agrib Del to CA – Invitation, Overview, Benefits, Agenda & Travel Offer