Va informam despre implementarea Proiectului »ANTREPRENORIAT – Solutie durabila pentru ocupare”, cod SMIS 2014+: 105344, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, de catre Camera de Comert Industrie si Agricultura Galati in parteneriat cu Liderul de proiect – Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea si cu partenerul 2 – Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

In cadrul desfasurarii activitatilor de sustinere a Start-up-urilor infiintate cu sprijinul institutiei camerale galatene promovam in mediul de afaceri, oferta de produse brand romanesc, constand in sapunuri si cosmetice naturale, ale firmei locale LAVENDERANNA SRL.

Produsele respective au obtinut toate avizele si certificarile necesare, dupa o indelunga etapa de cercetare si optimizare a ,,metodei la rece” astfel incat proprietatile esentiale ale ingredientelor folosite sa isi pastreze toate proprietatile naturale de protejare si ingrijire a pielii.

In sensul celor specificate mai sus am atasat catalogul de produse fabricate cu ingrediente active de origine vegetala si uleiuri esentiale 100 % pure si cu un continut bogat in vitamine.

Catalog_produse LAVENDERANNA Galati.