Ambasada Indiei la București își prezintă complimentele către Camerele de Comerț și Industrie din România și are onoarea de a informa că Consiliul de Promovare a Exporturilor de Textile din Bumbac din India (TEXPROCIL) organizează cea de-a doua ediție a reuniunii sale pentru cumpărători Reverse ( RBSM) numit „Ind-Texpo 2020”, o expoziție exclusivă B2B de materiale textile din bumbac în India, între 17 și 19 martie 2020, la complexul CODISSIA Fair Fair, Coimbatore, statul Tamil Nadu, India și este susținut de Ministerul Textilelor și Ministerul Comerțului, Guvernul Indiei.

2 „Ind-Expo 2020” este un târg B2B specializat în sectorul textilelor din bumbac indian, care oferă o destinație unică pentru importatorii din întreaga lume pentru a furniza textile indiene de la fibre la textile și de modă. Expoziția va avea la dispoziție articole textile precum articole de casă, țesături și fire, precum și articole mixte bogate în bumbac.

3. În ediția anterioară, un număr de 150 de expozanți au afișat o gamă largă de textile din bumbac cu peste 100 de cumpărători internaționali sponsorizați. Cumpărătorii din Argentina, Bangladesh, Chile, China, Columbia, Egipt, Indonezia, Malaezia, Mauritius, Filipine, Rusia, Singapore, Coreea de Sud, Sri Lanka, Turcia etc. au vizitat spectacolul.

Pentru mai multe informații despre înregistrare, poate doriți să vizitați https: //www.ind- texpo.com/