Va informam ca in perioada 18 – 20 Octombrie 2019, se va desfasura targul pentru constructii, materiale de constructii si architectura BUILD EXPO 2019 la Metropolitan Expo din Athena.

Se ofera posibilitatea de catre organizator, de a gazdui prin programul “Hosted Buyers”,  reprezentantii firmelor din sectoarele aferente, acoperind pentru acestia cheltuielile de transport si cazare pe durata de desfasurare a expozitiei.

Anexam profilul expozitiei in limba engleza, informatii legate de programul Hosted Buyers si formularul de participare care trebuie completat de catre persoanele interesate pana pe data de 20 septembrie 2019. Formularul completat poate fi trimis pe e-mailul organizatorului kkonstantopoulos@rota.gr, notificand Biroul nostru la adresa ecocom-bucharest@mfa.gr.

 

Mai multe informatii despre targul si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina dedicata expozitiei: http://buildexpogreece.com/en/homepage-en/APPLICATION FORM_BUILD EXPOBuild Expo Greece 2019_Brochure_EnglishBuild Expo Greece 2019_Schedule