Regulament

REGULAMENT  Voluntar ED 2014

  1. Calitatea de voluntar ED pentru 2014 este câştigată prin îndeplinirea condiţiilor de aplicare  – informaţia “Voluntar la EUROPE DIRECT” din site-ul : www.cciabuzau.ro/europedirectbuzau/
  2. Participarea la Programul de voluntariat al Centrului ED este condiţionată  de acordul semnat de părintele/tutorele tânărului  şi de  dirigintele clasei.
  3. Perioada de voluntariat:  1 ianuarie – 31 decembrie 2014.
  4. Condiţia de obţinere a certificatului de participare la programul de voluntariat este obţinerea a 150 de puncte (din activităţi de voluntariat şi  dezvoltare personală);
  5. Punctajul se acordă în următorul mod:

–          Simpla prezenta la un eveniment organizat de Centrul ED Buzău                        – 5 puncte;

–          Realizarea unei sarcini impuse de echipa de management cu durata de o ora – 10 puncte;

–          Manager de eveniment                                                                                                        – 20 puncte;

–          Rezolvări  de sarcini în regim de urgenta                                                                         – 20 puncte;

–          Filme post eveniment                                                                                                            – 50 puncte.

  1. Fiecare punctaj  va transformat  şi în durată (oră);
  2. Pot exista situaţii în care punctajele  nu se acordă sau pot fi diminuate în funcţie de realizarea corespunzătoare a sarcinii primite.
  3. Toţi voluntarii au şanse egale în obţinerea de recompense din partea Centrului ED, criteriul de departajare  fiind punctajul.
  4. Evoluţia fiecărui voluntar poate fi urmarită pe site-ul Centrului www.cciabuzau.ro/europedirectbuzau/, la butonul “Voluntariat” sau prin Catalogul voluntarilor aflat la sediul Centrului ED.

 

Centrul de Informare EUROPE DIRECT  BUZĂU  este un proiect de informare şi comunicare europeana, finanţat de Comisia Europeana  şi  de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău.