ROMEXPO are placerea sa va invite sa participati, in perioada 18-21 februarie 2021, la cea de-a 45-a editie a

 

TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI – editia de primavara, virtual

Dupa cum cunoasteti, incepand cu luna martie 2020, din cauza masurilor luate de autoritati pentru combaterea raspandirii COVID -19, organizarea targurilor si expozitiilor clasice, cu prezenta fizica a expozantilor si vizitatorilor, a fost interzisa.

Cu toate acestea, Romexpo isi doreste sa fie in continuare locul ideal de intalnire intre cerere si oferta, locul in care cerintele expozantilor sa se intalneasca cu nevoile vizitatorilor si va organiza primul targ virtual, editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei.

Targul virtual este un instrument de promovare complex, intuitiv si are, din punct de vedere al accesibilitatii, adresabilitate extinsa. Mai mult, acesta va fi optimizat pentru toate tipurile de aparatura digitala si nu va exclude nicio categorie de posibil vizitatori / utilizatori.

Evenimentul virtual dedicat industriei turismului, Targul de Turism al Romaniei, se va adresa  companiilor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: agentiilor de turism si touroperatorilor, unitatilor de cazare si de agrement, consiliilor judetene, unitatilor administrativ teritoriale, primariilor,  precum si prestatorilor de diverse servicii in turism.

Ce ne propunem la prima editie virtuala a Targului de Turism al Romaniei?

4 zile de eveniment

► peste 5000 de vizitatori
minim 100  expozanti din 10 tari

 Evenimentul va beneficia de o campanie de promovare extinsa, atat in mediul on-line cat si pe TV sau radio.

 Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie pe care cu onoare o reprezentati, va invitam sa ne fiti alaturi si la aceasta editie a TARGULUI DE TURISM.

Detaliile privind conditiile tehnice, economice si financiare sunt disponibile pe site-ul manifestarii: www.targuldeturism.ro.

Va transmitem in anexa materialul de prezentare a platformei care va gazdui evenimentul, invitandu-va, totodata, ca in perioada 18 – 21 februarie sa ne fiti oaspete virtual.

Prezentare platforma