Asociația Exportatorilor Uludag (UIB), în asociere cu Ministerul Comerțului, Turcia,  organizează expoziția 3D DIGITAL AUTOEXPO TURKIYE 2020 în perioada 8 decembrie – 11 decembrie 2020. În numele UIB și Ministerul Comerțului, Turcia dorim să vă invităm și companiile dvs. membre pentru a vizita expoziția comercială DIGITAL AUTOEXPO 2020 și pentru a întâlni potențialele peste 50 de companii și producători de automobile din Turcia.

Înregistrați-vă pentru a participa la eveniment și pentru a programa în prealabil întâlniri B2B.

Repere despre DIGITAL AUTOEXPO TURKIYE 2020:
1. AutoExpo Turkiye va fi o expoziție virtuală la 360 de grade, la nivel global, cu participarea a mii de companii din toate părțile lumii.
2. Afișare produs 3D
3. Conferințe digitale live – Ascultați de la experți despre „Piața globală a automobilelor – oportunități viitoare și prognoză pentru piața globală a automobilelor”
4. Programați întâlnirea B2B în avans, reuniuni B2B live și trimiteți întrebări
5. Explorați posibilitățile de afaceri cu peste 50 de expozanți și OEM (link la profilul expozantului: https://www.linkedin.com/smart-links/AQGDcLpoBeuO7g)
6. Cine participă la acest eveniment? Profiluri de vizitatori: producători, furnizori, piese de schimb, importatori, cumpărători, dealeri, distribuitori, parteneri, companii de tehnologie, OEM etc.
7. Principalele mărfuri/Profilul expozantului: Piese de direcție și suspensie, profile și componente din aluminiu, ulei și lubrifianți, piese conexe motorului și transmisiei, componente electrice și electronice, piese din cauciuc și plastic, rupturi, ambreiaje, volante, pompe, colectoare de evacuare, aprindere Sistem, senzori, articulații, arcuri de gaz, amortizoare, lumini, coarne, garnituri, furtunuri, arbori cotiți și arbori cu came, discuri de rupere și tampoane de rupere și multe altele

Mai jos sunt detalii despre eveniment:
o Numele evenimentului – AutoExpo Turkiye 2020
o Data – 8-11 decembrie 2020
o Interval orar – 9:30-18:30, ora Turciei
o Sector – Producția de automobile și componente
o Companii expozante din Turcia – 50 companii și 3 OEM
o Participare globală – vor participa peste 40 de țări

Taxe de participare: gratuit