Vă informăm că pe 22 ianuarie 2020, Innovation Norway va organiza evenimentul Business Conference și Matchmaking „Inovația antrenează creșterea” în București la Crowne Plaza.

Scopul conferinței este de a reuni reprezentanții companiilor private norvegiene și române pentru a explora și a discuta aspecte legate de oportunități și puncte forte pentru o dezvoltare durabilă a afacerilor. Evenimentul de networking se va concentra pe companii inovatoare specializate în sectoarele Blue Growth, Green Industry Innovation și TIC.

Grup țintă: companii private, solicitanți potențiali ai celuf de-al doilea apel pentru propuneri de                     proiecte            ale    programului    de    Creştere    a    IMM     România https: www.innovasjonnorge,no/SMEsGrowthRomania.       Evenimentul     este destinat găsirii de parteneri pentru proiecte coinune. Aceasta înseamnă că IMM românești trebuie să ofere un parteneriat sau să caute colaborarea cu un partener norvegian pentru a realiza un proiect.

 

Subiectele relevante și domeniile de afaceri sunt:

 

  • Dezvoltare, implementare și investiții în tehnologii inovatoare ecologice/ produse și servicii ecologice/ „procese de producție mai ecologice”;
  • Dezvoltarea de produse/ procese/ soluții TIC;
  • Creşterea eficienței producției și a industriei în general;
  • Dezvoltare și investiții în suprastructuri maritime/ a soluțiilor legate de transportul maritim/ în turismul costier și maritim/ în biotehnologie albastră/ în exploatarea resurselor/ de soluții privind energia albastră/ de soluții în domeniul pescuitului și acvaculturii/ a soluțiilor legate de deșeurile marine/ de tehnologii inovatoare pentru aprovizionarea cu apă, inclusiv

Înregistrare și program. 

Participanții la evenimentul de matchmaking se vor înregistra pe platforma dedicată, unde vor putea să își promoveze organizația și proiectele, care pot genera interes din partea partenerilor străini. Companiile interesate vor putea apoi să organizeze întâlniri individuale de cca. 20 de minute în diferite intervale orare pentru a-și lnaximiza prezența.

Costuri de participnre. 

Pentru aplicanții din România, toate cheltuielile de participare vor fi acoperite de o sumă forfetară de 350 EUR (disponibilă pentru companiile aflate la o distanță de cel puțin 150 km de București). Cheltuielile sunt acoperite de solicitant din fondurile sale proprii și după ce a avut loc călătoria o cerere de rambursare va fi înaintată către Innovation Norway, pentru decontarea cheltuielilor.

Toate subvențiile de călătorie ar trebui să sg bazeze pe o cerere de rambursare și o declarație a ajutorului de minimis (documente anexate).

 Pentru confirmări și pentru orice informații suplimentare legate de acest eveniment vă puteți adresa dlui. Sercin Omer, Innovation Norway Romania, Tel: 0040.721.991.050; 0040.758.097.733, E-mail: sercin.omerr/ innovat ionnorway.no.

ro-innovation-de-minimis-declaration-v.1.2-18.06.2018 ro-

innovation-travel-request-form-v.1.3-18.06.2018