Adria Media Group, este o companie lider media din Balcanii de Vest ce organizează în data de 3 iunie 2019, la Hotelul Crowne Plaza din Belgrad, Serbia, evenimentul energetic regional “SUMMIT – Securitatea energetică în regiune”.

Sub auspiciile Ministerului Mineritului și Energiei al Republicii din Serbia, se vor aduna miniștri din Europa de Sud-Est, împreună cu experți naționali și internaționali, reprezentanți ai instituțiilor, organizațiilor, companiilor și mass-mediei.

În cadrul discuțiilor deschise, se va fi prezentat planul internațional de stabilitate energetică pentru regiune, precum și toate aspectele strategiilor de implementare în procesul de tranziție energetică.

“SUMMIT – Securitatea energetică în regiune” se va concentra pe crearea unei cadru de reglementare pentru punerea în aplicare a măsurilor de eficiență energetică în scopul creării de noi valori necesare tranziției în domeniul energiei.Summit – Energy security in the region – Program Summit – Energy security in the region – Registration form Summit – Energy security in the region – Sponsorship packages

În ataș regășiți programul Summit-ului, pachetele de sponsorizare și formularul de înregistrare.