Vă informăm că în perioada 13-17 mai 2019, Camera de Comerț și Industrie Covasna va organiza o misiune economică în Kazakhstan. Domeniile de interes exprimate de partenerii  din Kazahstan, prin vocea Ambasadei Republicii Kazahstan din România, sunt: industria laptelui, industria cărnii, construcția de sere pentru legume și fructe (în cadrul programului “Food belt of Astana”), prelucrarea lemnului și producția mobilei, industria ușoară, construcții și materiale de construcții, turism.
Tuturor membrilor delegației li se vor asigura întâlniri directe cu reprezentanții oficialităților (ministere și companii naționale în Astana, autorități locale în Kokshetau/Regiunea Akmola) și cu membrii comunității de afaceri.
Organizatorii asigură întâlniri B2B cu parteneri în fiecare domeniu.
Toate oportunitățile industriale sunt menite să asigure crearea unor companii comune și începerea activității de producție în Kazahstan, beneficiând și de înlesniri fiscale și vamale semnificative.
Programul misiunii economice:
13 mai 2019 – Plecare din Sfântu Gheorghe/Sosire în Astana
14 mai 2019 (Astana)
Întâlniri cu autoritățile centrale
Întâlniri cu întreprinzători, membrii ale Camerei Naţioanle ale Antreprenorilor ATAMEKEN, Compania Naţională “Kazakh Invest”, JSC “KazAgro National Management Holding”
Întâlniri cu alți oameni de afaceri, în funcție de profil.
15 – 16 mai 2019 (Kokshetau/Regiunea Akmola)
Întâlniri cu Guvernatorul Regiunii Akmola, autoritățile locale și oameni de afaceri, vizitarea unor ferme și potențiale locații pentru potențiale investiții.
17 mai 2019 – Plecare din Astana/Sosire în Sfântu Gheorghe
Având convingerea că acest eveniment va reprezenta o oportunitate reală de promovare pentru compania dumneavoastră și vă va oferi posibilitatea de a intra în dialog direct cu exponenți ai
mediului de afaceri kazah, vă invităm să faceți parte din delegația reprezentativă de oameni de afaceri covăsneni.
Pachetul de participare este de 1.300 Euro + TVA / participant (pentru membrii camerelor de comerț din România se acordă un discount de 10%).
Prețul include transfer aeroport, bilet de avion dus-întors, cazare.
Aşteptăm cu interes înscrierea dvs. la eveniment până cel târziu la data de 15.04.2019.
Pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe dl. Császár Miklós (tel: 0750 085 840, e-mail: externe@ccicov.com).