ASSOMAC (Asociatia Italiana a Producatorilor Italieni de Masini pentru Incaltaminte, Marochinarie si Tabacarie) organizeaza la Milano, in perioada 20 – 22 februarie 2019 expozitia internationala SIMAC TANNING TECH, cea mai importanta manifestare expozitionala internationala in sectorul de masini si tehnologii pentru incaltaminte, marochinarie, confectii din piele si pentru tabacarii. In aceeasi perioada se va desfasura si expozitia LINEAPELLE, i cadrul careia se vor expune: componente, accesorii, piele naturala si sintetica, modele pentru incaltaminte, marochinerie, confectii si mobiler din piele.

La SIMAC TANNING TECH vor fi prezentate:

– masini si tehnologii pentru confectionarea de incaltaminte si articole de marochinarie, accesorii, masini pentru confectionat componente pentru incaltaminte, masini pentru fabricarea calapoadelor, masini pentru reparat incaltaminte, sisteme CAD-CAM, masini de cusut, masini de croit, masini pentru montarea fetelor si a talpilor, produse chimice, masini pentru confectionat stante, matrite etc.;

–  masini pentru tabacarii, accesorii, produse chimice, instalatii de epurare, aparatura pentru testari in laborator, engineering.

Editia din 2018 a inregistrat rezultate remarcabile:

–  suprafata pe care au expus firmele a fost cu 10 % mai mare decat la editia din 2017, ajungand la 18.000 mp, si 300 firme expozante;

–  au fost prezente alaturi de firme din Italia, expozanti din tari ca: Argentina, Belgia, Brazilia, China, Franta, Germania, Grecia, India, Mexic, Olanda, Portugalia, Marea Britanie, Spania, Suedia, Taiwan si Turcia;

– multumita colaborarii cu ICE Agentia si Ministerul Dezvoltarii Economice, expozitia a gazduit numeroase delegatii straine (circa 160 de buyers din 20 tari).

Vizitarea Salonului SIMAC-TANNING TECH constituie o ocazie importanta, pentru toti producatorii din sectoarele: incaltaminte, marochinarie, confectii din piele si mobilier tapitat din piele, de a cunoaste ultimile noutati din domeniul masinilor si tehnologiilor din industria de incaltaminte-marochinarie si de a stabili contacte de afaceri reciproc avantajoase.

Informatii suplimentare pot fi obtinute accesand site-ul http://www.simactanningtech.it/fairs/en,  iar pentru inregistrarea on-line in vederea accesului gratuit in expozitie puteti accesa link-ul: TICKET .

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la tel.021-2114240, e-mail eventi.bucarest@ice.it, contact  d-na Anisoara Condeescu sau d-na Olga Chirvasuta.