Aflat la a XXIII-a ediţie TOP-ul firmelor din judeţul Buzău continuă să rămână unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare activă a societăţilor comerciale, al oamenilor de afaceri care dau dovadă de un management competitiv şi inteligent ajungând astfel pe podiumul succesului atât pe plan local, naţional cât şi internaţional.

TOP–ul firmelor buzoiene a devenit o competiţie tradiţionala a operatorilor economici din judeţ,  un eveniment de marcă în activitatea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău şi deopotrivă în viaţa comunităţii locale de afaceri.

Realizând anual TOP-ul firmelor, CCIA Buzău îşi probează posibilitatea şi disponibilitatea de a fi un arbitru imparţial al mediului de afaceri buzoian, contribuind astfel la promovarea  excelenţei în afaceri

Ne înclinăm în faţa performanţei şi de aceea, încercăm, an de an, să adunăm laolaltă învingătorii, să oferim trofee, distincţii şi diplome, ca măsură a dimensiunii reuşitelor obţinute peste timp şi mai presus de recunoaşterea meritelor, ne dorim să-i facem cunoscuţi.

Festivitatea de premiere a ocupanţilor primelor trei locuri la fiecare secţiune a TOP – ului 2016 a avut loc joi, 10 noiembrie 2016, orele 18:00 la restaurantul PIETROASA din Buzău.

Parteneri la realizarea acestui eveniment au fost: BCR B.R.D. – GROUPE SOCIETE GENERALE și  SC ANGROSISTUL SRL Buzău.

La festivitate au participat reprezentanţii ai firmelor premiate, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai băncilor, în total peste 350 de persoane.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, Asociația pentru sprijinirea IMM-urilor buzoiene și Centrul Europe Direct au premiat. 28 de elevi olimpici din municipiul Buzău şi Rm. Sărat.

Cu această ocazie CCIA a editat Catalogul Topul Firmelor 2016, încredinţaţi fiind că potenţialul informaţiilor prezentate în ediţia din acest an va fi valorificat pe deplin.

CCIA Buzău felicită pe această cale societăţile comerciale care au reuşit să obţină rezultate deosebite într-un context economic mondial defavorabil  şi dorim ca experienţa şi succesul lor să constituie un real stimul pentru progresul comunităţii de afaceri buzoiene.